Termenul legal de returnare  este de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii produsului de catre dumneavoastra .

Va rugam sa ne contactati , prin e-mail sau fax , pentru a ne comunica decizia dumneavoastra de returnare  si daca e cazul noile produse pentru care vreti sa facem rezervarea. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil si dupa o procedura speciala de schimb, pe care va vom comunica-o in momentul instiintarii telefonice sau pe e-mail. 

Dupa ce ne-ati anuntat ramane doar sa ne trimiteti produsul spre verificare !

Este obligatorie utilizarea unui ambalaj protector la expedierea produsului fie ca este vorba de Posta Romana sau de o firma de curierat rapid .

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul  original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de oau.ro. Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea contravalorii acestui produs, in acest caz produsul fiind retransmis catre dumneavoastra. 

!!!! Nu acceptam sub nicio forma colete trimise cu valoare ramburs.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, exceptie facand situatia in care  ati primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ati constatat ca produsul primit are un defect observabil de fabricatie, in acest caz toate taxele de transport pentru remedierea greselii le vom plati noi si va vom comunica modalitatea de transport pe care o preferam in momentul in care ne contactati.

Inapoierea sumelor in functie de situatia data se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice, termen  socotit din momentul in care produsul ajunge in evidenta noastra.

Returnarea contravalorii produselor se face doar intr-un cont  bancar pe care este necesar sa ni-l transmiteti pe adresa noastra de e-mail la returnarea produselor. Email  office@oau.ro ,  fax la 0332.814 588 .