Politica de confidentialitate stabileste cum sunt folosite si protejate de Oau.ro datele pe care dumneavoastra le puneti la dispozitia Oau.ro. Este normal ca in relatia cu dumneavoastra sa va cerem  anumite date personale si sa va asiguram ca le vom utiliza in concordanta cu legislatia in vigoare.

Solicitam urmatoarele  informatii

Nume si prenume

E-mail

Adresa personala si adresa de livrare

Preferinte de anumita natura

Alte informatii relevante in particularizarea ofertei noastre

Cum utilizam aceste informatii?

La constituirea de baze de date proprii

La imbunatatirea comunicarii si in particularizarea ofertei catre clienti

La informarea clientilor asupra noutatilor si ofertelor speciale

Acordul cu privire la utilizarea informatiilor personale

Puteti alege sa nu va fie utilizate datele personale in scopuri de marketing, sau daca va dati acordul pentru utilizarea datelor dumneavoastra in campanii de marketing va puteti oricand razgandi anuntandu-ne printr-o simpla notificare.

Linkuri catre alte siteuri

Oau.ro contine linkuri catre alte siteuri. Utilizarea acelor siteuri si gestionarea datelor dumneavoastra personale de acele siteuri nu sunt responsabilitatea Oau.ro

Politica de confidentialitate
Securitatea datelor personale si a informatiilor.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, GLASS PROTECTION S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de S.C. GLASS PROTECTION S.R.L. numai in scopul declarat al site-ului oau.ro. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, a voucherelor, anuntarea reducerilor in curs, etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra.  Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare la prelucrarea cererii dvs. si onorarea serviciilor oferite de noi. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. GLASS PROTECTION S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

- autoritati publice (numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta, pe adresa societatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Site-ul www.oau.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ului oau.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale.

S.C. GLASS PROTECTION S.R.L., ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola . Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Revizuirea Politicii de Confidentialitate

GLASS PROTECTION SRL, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului oau.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceasta pagina in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.