Livrare Comenzi - Oau.ro

Livrare Produse 

Toate produsele comercializate de oau.ro sunt ambalate suplimentar pentru a fi transportate in siguranta de catre curierul ales de dumneavoastra .

Produsele existente in stoc sunt expediate in mod normal clientului, in termen de 24  ore de la data validarii comenzii in toata tara prin DPD Curier.

In cazul comenzilor ce au ca adresa de livrare o localitate in afara ariei de livrare a firmelor mai sus mentionate cu optiunea de curierat rapid, livrarea se face in termen de 48 ore.

In cazul in care, datorita transportului, produsul ajunge deteriorat, trebuie doar sa ne anuntati si va vom trimite un alt produs, fara a fi nevoit dumneavoastra sa mai achitati nici o taxa suplimentara .

 Precizam ca toate comenzile care vor fi in prealabil confirmate telefonic de unul dintre operatorii nostri vor fi livrate prin intermediul unei

firme de curierat rapid cu care siteul oau.ro are contract .

Nu putem asigura ridicarea personala a comenzilor direct din sediul nostru!!!

 

 

 

Taxa Transport

Taxa de transport standard pentru livrarea prin Curierat Rapid este de 19.00 RONPlata Produse

 

Pentru cumparaturile facute la oau.ro Fabrica de Folii si Huse  puteti opta pentru plata in regim ramburs ( achitati direct la curier sau la oficiul postal in momentul in care primiti produsele )  sau plata prin transfer bancar in contul indicat pe factura proforma emisa in momentul finalizarii comenzii .

 

Returnarea produselor


- daca produsul nu va place

-daca doar v-ati razgandit si doriti alt produs sau restituirea banilor

-daca exista anumite vicii de productie sau transport

 

Va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau fax , pentru a ne comunica decizia dumneavoastra si daca este cazul produsele pentru care vreti sa facem rezervarea. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu mai este pe stoc  va puteti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret. Daca produsul ales are valoarea mai mica noi va restituim diferenta. 

 

Dupa ce ne-ati anuntat ramane doar sa ne trimiteti  produsul spre verificare.

Orice produs pe care il veti returna trebuie sa nu fie deteriorat sau cu urme de folosire  . Produsul trebuie trimis impreuna cu toate accesoriile  originale, sigiliul atasat si ambalajele originale nederiorate . Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie.

In cazul in care ati primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ati constatat ca produsul primit are defect de fabricatie, toate taxele de transport pentru remedierea greselii le vom plati noi si va vom comunica modalitatea de transport pe care o preferam in momentul in care ne contactati . In toate celelalte situatii transportul va fi achitat de client (schimb, retur) .

Rambursarea  sumelor se va face in termen de maxim 15  zile de la receptia produselor in sediul nostru , in contul indicat de dumenavoastra .

NU acceptam coletele cu ramburs !!!

 

Asigurandu-va de profesionalismul nostru , daca va mai putem ajuta si cu alte informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati !!!