-36.37%

Husa Sony Xperia Z3 , Bumper, Ultraslim, Toto, Negru

Husa Sony Xperia Z3 , Bumper, Ultraslim, Toto, Negru
în stoc
SKU
HCBSXZ345754
Preț special 34,99 RON Preț standard 54,99 RON
Toto Accesories

 

Durabilitatea si protectia completa este expresia de baza folosita de cei care utilizeaza husa de protectie extrema tip bumper (carcasa metalica) produsa de celebrul Toto special pentru Sony Xperia Z3 .

Materialul utilizat in realizarea carcasei este aluminiu ultrausor, captusit pe interior cu un burete foarte fin care protejeaza telefonul de marginea rigida a bumper-ului.

Membrana de pe interior este perfect calibrata pentru a oferi un grad sporit de absorbtie a socurilor in cazul unei lovituri puternice .

Producatorul Toto  a folosit tehnologie laser de ultima generatie pentru decuparea exacta a porturilor laterale si a locasurilor pentru butoanele de volum sau pornit/oprit.

Aluminiu ultrausor eloxat este special tratat pentru a preveni deteriorarea rapida si pentru a mentine culoarea data de producator bumper-ului pentru Sony Xperia Z3 .

 

Deosebit de usor de montat, acest accesoriu este dotat cu un clips pentru atasarea rapida a protectiei  pe telefon, modelul de fata presupune prinderea printr-o catarama de blocare, imbinarile realizandu-se perfect pentru a conferi o protectie de durata a telefonului.

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHCBSXZ345754
ProducatorToto Accesories
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa Sony Xperia Z3 , Bumper, Ultraslim, Toto, Negru
Rating-ul dumneavoastră