Fabrica de Folii si Huse Oau.ro - Carcase, Huse si Folii Samsung, iPhone, Sony, HTC, Microsoft, Huawei ! Peste 890.000 de huse vandute !

Orange Comanda Telefonica 0747.354.868 Comanda telefonica Vodafone 0726.951.474 Comanda Telefonica Telekom 0762.607.510

Program zilnic : Luni - Vineri 08.30 - 18.00 

Galaxy S7 G930F

Huse si accesorii de la 1 pana la 28 din totalul de 83 de accesorii

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Huse si accesorii de la 1 pana la 28 din totalul de 83 de accesorii

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Incearca cele mai noi modele de huse si tendinte in materie de Huse si Accesorii GSM pentru SAMSUNG GALAXY S7 pe  "OAU.RO - Fabrica de Huse si Folii".

 

Pe OAU.RO vei gasi o Gama Variata si Dedicata de huse pentru Samsung Galaxy S7, de la culori vii si desene pana la husele cu inchidere magnetica tip portofel. Pentru a proteja ecranul, poate partea cea mai utilizata de la un smartphone, OAU.RO va pune la dispozitia mai multe produse dedicate sa protejeze integritatea ecranului astfel :

  • Sticla Temperata SAMSUNG GALAXY S7 - poate de departe cea mai potrivita alegere, avand in vedere aspectele principale ale unu asemenea produs. Sticla Ecran Samsung Galaxy S7 este dedicata cu margini rotunjite pentru a preveni agatarea accidentala a acesteia de diverse obiecte. Sticla Temperata pe care o comercializeaza OAU.Ro are o duritate de 9H, acesta fiind standardul in materie de duritate a sticlei temperate securizate.Materialul din care este realizata aceasta sticla este oleofobic, astfel nu va pastra aspectul de gras char si dupa folosirea telefonului.
  • Folia PP Protectie Ecran - "insesizabila" acesta este cuvantul care defineste cel mai bine caracteristica principala a acestei folii de protectie a ecranului. Perfecta pentru protectia impotriva zgarieturilor, a contactului accidental cu apa ori cu obiecte ascutite, Folia are menirea de a pastra ecranul protejat si perfect curat.
  • Folia PP Protectie Ecran si Spate Samsung Galaxy S7 - protectie aproape 100% a telefonului, este alegerea ideala impreuna cu o carcasa din plastic / silicon, pastrand aspectul de nou al telefonului pentru foarte mult timp. Folia Fata / Spate protejeaza atat ecranul cat si partea din spate a telefonului, avand decupaj perfect pentru camera, pe partea din spate si pentru difuzor si senzorul de proximitate pe partea din fata.