Fabrica de Folii si Huse Oau.ro - Carcase, Huse si Folii Samsung, iPhone, Sony, HTC, Microsoft, Huawei ! Peste 890.000 de huse vandute !

Orange Comanda Telefonica 0747.354.868 Comanda telefonica Vodafone 0726.951.474 Comanda Telefonica Telekom 0762.607.510

Program zilnic : Luni - Vineri 08.30 - 18.00 

iPhone SE

12 Huse

pe pagina

12 Huse

pe pagina

Pastrand linia si designul deja foarte bine implementat de cei de la Apple, cel mai nou smartphone iPhone SE nu se dezice acestui deziderat.

 

OAU.RO - "Fabrica de Huse si Folii", mentine aceeasi directie implementata de mai bine de 6 ani si aduce pe piata din Romania cele mai noi accesorii si huse dedicate pentru telefoanele nou lansate. Astfel modelul de fata Apple iPhone SE va completa gama variata si extinsa de accesorii comericializate de magazinul nostru on-line.

 

Husele prezente pentru acest nou model de la Apple sunt variantele clasice cu deschidere laterala si verticale cu si fara inchidere magnetica. Variantele de huse cu deschidere laterala suprezenta intr-o gama variata de culori si modele imprimate, pe langa acestea sunt si variantele cu decupaj ecran fie unul singur sau doua.

Husele pentru Iphone SE sunt cele cu deschidere laterala si stand birou care permit astfel visualizarea videoclipurilor intr-un mod facil.

Carcasele din plastic dur si cele din silicon sunt prezente de asemenea intr-o multitudine de culori si imprimeuri care sa satisfaca cele mai rafinate gusturi. Pe langa aceste variante clasice de carcase care au scopul principal de a proteja partea din spate si lateralele telefonului, oau.ro prezinta solutia completa de husa cu baterie - carcasa din plastic cu baterie incorporata. Acet tip de husa cu baterie pelanga protectia oferita prin protejarea spatelui si lateralelor telefonului contine o baterie suplimentara incorporata in peretii carcasei care confera o autonomie sporita a telefonului cu minim 6 ore de utilizare in plus.

O noua tendinta in materie de protectie a telefonului o reprezinta husa "waterproof" - impermeabila, acest nou model de husa protejeaza telefonul iPhone SE de contactul accidental cu apa, praful sau socurile puternice.

 

Toate aceste accesorii gsm recomanda OAU.RO - "Fabrica de Huse si Folii" ca alegerea ideala in ceea ce priveste protectia telefonului tau!