Husa/Carcasa Samsung Galaxy S9 G960F, Silicon, Culoare Negru, Aspect Piele - Design Elegant

în stoc
SKU
SGS9SKINB
48,00 RON
Toto Accesories

Husa Silicon Samsung Galaxy S9 G960F protectie completa laterale telefon, aspect piele pe partea din spate !!!

Husa din Silicon pentru  Samsung Galaxy S9 G960F este realizata dintr-un material de foarte buna calitate ce acopera si protejeaza perfect spatele si colturile.

Decupaje perfecte pentru camera,senzor si portul de incarcare.Butoanele Laterale sunt Protejate - Design Elegant.Este una din cele mai accesibile huse pentru Samsung Galaxy S9 G960F  si ofera o protectie foarte buna telefonului.

Protectia speciala oferita de husa din Silicon, se datoreaza faptului ca mentine telefonul fix in husa, acopera si protejeaza partile laterale ale telefonului, oferind in acelasi timp acces usor la porturi si la butoanele laterale.

Conceputa dintr-un material usor si rezistent la uzura in timp, husa din Silicon pentru  Samsung Galaxy S9 G960F  este alegerea perfecta pentru protectia spate si laterala a telefonului dumneavoastra.

Husa din Silicon  este conceputa expres pentru Samsung Galaxy S9 G960F  si dispune de acces la toate porturile telefonului inclusiv camera, flash si portul de incarcare.

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareSGS9SKINB
ProducatorToto Accesories
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa/Carcasa Samsung Galaxy S9 G960F, Silicon, Culoare Negru, Aspect Piele - Design Elegant
Rating-ul dumneavoastră