-35.4%

Husa Samsung Galaxy Core i8260,Tip Carte, Rosie, Slide + Folie Inclusa

Husa Samsung Galaxy Core i8260,Tip Carte, Rosie, Slide + Folie Inclusa
Stoc Epuizat!
SKU
HPCDPSLIDERSGC70912
Preț special 41,99 RON Preț standard 65,00 RON
Toto Accesories

  Realizata din piele ecologica de calitate , husa tip “ GL15SLIDE  ” de culoare rosie  are design SUPERSLIM  ce confera eleganta si suplete telefonului dumneavoastra Samsung Galaxy Core i8260. Husa are sistem de siguranta si prindere patentat care se ataseaza prin sistem vacuum  de carcasa spate a telefonului dumneavoastra , nepermitandu-i sub nicio forma acestuia sa se desprinda accdental de husa .

  Husa este conceputa special  pentru a putea beneficia de toate functiile telefonului dumneavoastra Samsung Galaxy Core i8260 , precum accesul la camera foto,  posibilitatea de a putea vorbi cu husa inchisa cu ajutorul decupajelor precise pentru difuzor. Husa GL15SLIDE are si doua sloturi special create pentru carduri bancare sau bancnote .

Telefonul va fi prins direct de coperta inferioara a husei,coperta ce are un mecanism inteligent glisabil patentat care practic scoate din husa partea de sus a telefonului pentru a putea face  poze . La retragerea telefonului in husa , lentila camerei va fi protejata eliminandu-se posibilitatea de a fi zgariata . Practic veti avea aceiasi siguranta si protectie pentru Samsung Galaxy Core i8260 ca la o husa normala .

Al doilea mare avantaj al husei este aderenta sporita a benzii adezive cu vaccum  fata de telefon .  Aceasta se realizeaza printr-o multitudine de ‘’ cratere microscopice ’’de la nivelul ei, care creaza vacuum si realizeaza imbinarea perfecta dintre husa si telefon. Concret, 4 cm patrati de banda adeziva cu micro cratere pot sustine fara probleme 0.5 kg de otel , si cei de la Toto Accesories au pus 12 centimetri patrati . Deci nu exista nici un risc ca telefonul sa cada sau sa se dezlipeasca accidental .

 

 

 Coperta (partea din husa care acopera ecranul)  este creata din TPU rezistent la exterior, iar la interior material neted si fin , fapt ce  asigura protectia completa a ecranului mentinandu-l curat in acelasi timp . Sistemul de inchidere al husei este prin curelusa magnetica .

Bonus – folie de protectie  ecran Clear HD dedicata Samsung Galaxy Core i8260  .

Garantie 12 luni .

Producator Toto Accesories

 

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHPCDPSLIDERSGC70912
ProducatorToto Accesories
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa Samsung Galaxy Core i8260,Tip Carte, Rosie, Slide + Folie Inclusa
Rating-ul dumneavoastră