-35.4%

Husa LG NEXUS 5, Rosie , Book , Piele Ecologica, Rosie + Bonus Folie Ecran

Husa LG NEXUS 5, Rosie , Book , Piele Ecologica, Rosie + Bonus Folie Ecran
în stoc
SKU
HPCDPNRLG89569
Preț special 41,99 RON Preț standard 65,00 RON
Toto Accesories

  Realizata din piele ecologica ultrafina de inalta calitate , husa tip “ GL15FORTE  ” de culoare rosie  are design SUPERSLIM  ce confera eleganta si suplete telefonului dumneavoastra  LG NEXUS 5. Husa are sistem de siguranta si prindere patentat care se ataseaza prin sistem vacuum  de carcasa spate a telefonului dumneavoastra , nepermitandu-i sub nicio forma acestuia sa se desprinda accdental de husa .

  Husa din piele ecologica este conceputa special  pentru a putea beneficia de toate functiile telefonului dumneavoastra  LG NEXUS 5, precum accesul la camera foto,  posibilitatea de a putea vorbi cu husa inchisa cu ajutorul decupajelor precise pentru difuzor. Husa GL15FORTE are si doua sloturi special create pentru carduri bancare sau bancnote dar si sistem pentru a fi transformata intr-o husa tip stand de birou .

Telefonul va fi prins direct de coperta inferioara a husei, fara a se folosi alte mecanisme suplimentare care sa-i mareasca dimensiunile. Practic veti avea aceiasi siguranta si protectie pentru  LG NEXUS 5 ca la o husa normala .

Al doilea mare avantaj al husei este aderenta sporita a benzii adezive cu vaccum  fata de telefon .  Aceasta se realizeaza printr-o multitudine de ‘’ cratere microscopice ’’de la nivelul ei, care creaza vacuum si realizeaza imbinarea perfecta dintre husa si telefon. Concret, 4 cm patrati de banda adeziva cu micro cratere pot sustine fara probleme 0.5 kg de otel , si cei de la Toto Accesories au pus 14 centimetri patrati . Deci nu exista nici un risc ca telefonul sa cada sau sa se dezlipeasca accidental .

Coperta (partea din husa care acopera ecranul)  este creata din piele ecologica  rezistenta la exterior, iar la interior material neted si fin , fapt ce  asigura protectia completa a ecranului mentinandu-l curat in acelasi timp . Sistemul de inchidere al husei este prin curelusa magnetica .

Bonus – folie de protectie  ecran dedicata  LG NEXUS 5.

Producator Toto Accesories

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHPCDPNRLG89569
ProducatorToto Accesories
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa LG NEXUS 5, Rosie , Book , Piele Ecologica, Rosie + Bonus Folie Ecran
Rating-ul dumneavoastră