Nou-36.94%

Husa Impermeabila iPhone 6 Plus , Culoare Neagra, WaterProof Case

Husa Impermeabila iPhone 6 Plus , Neagra
în stoc
SKU
HJTYRIP6S567
Preț special 69,99 RON Preț standard 110,99 RON
Samsung

Husa Protectie Durabila WaterProof, Protectie dedicata pentru iPhone 6 Plus, Neagra, Husa care va incapsula telefonul dumneavoastra, astfel il veti pastra neatins foarte multa vreme.

Husa WaterProof protejeaza iPhone 6 Plus de contactul direct cu apa, astfel vei putea folosi telefonul la toate sporturile care presupun contactul cu apa / umezeala (surfing, inot, etc.). Husa WaterProof rezista pana la o adancime de aproximativ 1 metru adancime, putand astfel cu usurinta sa folosesti telefonul in baie.

Husa Impermeabila / WaterProof Protejeaza iPhone 6 Plus  de murdarie, praf, furtuni de nisip si poate rezista la noroi, produse alimentare si alte daune de zi cu zi.

Complet sigilat contra interactiunii cu umezeala, protejat de zapada si gheata va permite sa practicati sporturile de iarna cu incredere.

Husa Waterproof este dotata cu adaptor pentru castile impermeabile, astfel puteti folosi casti impermeabile subacvatice cu incredere.

Capacul frontal ofera o claritate deosebita atat pentru rularea video cat si foto.

Compatibil cu:

iPhone 6 Plus 

Pachetul cuprinde:

1 x Husa Waterproof / Carcasa Impermeabila iPhone 6 Plus;

1 x Adaptor Casti;

1 x Panza Curatare;

1 x Manual;

 

 

!!! Important:

1. Inainte de a folosi Carcasa Waterproof, va rugam sa verificati daca este pentru modelul de telefon pe care il aveti dumneavoastra. Trebuie sa verificati daca incapsularea / inchiderea carcase se face perfect prin introducerea unui bucati de material textil in interiorul husei (fara telefon), si scufundarea in apa.

2. Va rugam sa nu introduceti materiale ascutite in interiorul carcasei;

3. Atunci cand se foloseste Husa WaterProof, functia de ecran tactil !!! NU VA FI DISPONIBILA (Functia tactila a ecranului este activa doar cat carcasa este uscata pe exterior). Efectuarea fotografiilor subacvatice se poate efectua prin apasarea butonului de volum. Trebuie sa verificati aceasta functie sa fie activa inainte de a efectua fotografiile subacvatice.

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHJTYRIP6S567
ProducatorSamsung
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa Impermeabila iPhone 6 Plus , Culoare Neagra, WaterProof Case
Rating-ul dumneavoastră