Husa iPhone 5 / 5s, WaterProof, Alba

Husa iPhone 5 / 5s, WaterProof, Alba
în stoc
SKU
HJTYR567854
87,99 RON
Samsung

Husa Protectie Durabila WaterProof, Protectie dedicata pentru iPhone 5 / 5S, Alba, Husa care va incapsula telefonul dumneavoastra, astfel il veti pastra neatins foarte multa vreme.

Husa WaterProof protejeaza iPhone-ul 5 / 5S de contactul direct cu apa, astfel vei putea folosi telefonul la toate sporturile care presupun contactul cu apa / umezeala (surfing, inot, etc.). Husa WaterProof rezista pana la o adancime de aproximativ 1 metru adancime, putand astfel cu usurinta sa folosesti telefonul in baie.

Husa Impermeabila / WaterProof Protejeaza iPhone-ul 5 / 5 S de murdarie, praf, furtuni de nisip si poate rezista la noroi, produse alimentare si alte daune de zi cu zi.

Complet sigilat contra interactiunii cu umezeala, protejat de zapada si gheata va permite sa practicati sporturile de iarna cu incredere.

Husa Waterproof este dotata cu adaptor pentru castile impermeabile, astfel puteti folosi casti impermeabile subacvatice cu incredere.

Capacul frontal ofera o claritate deosebita atat pentru rularea video cat si foto.

Compatibil cu:

iPhone 5

Pachetul cuprinde:

1 x Husa Waterproof / Carcasa Impermeabila iPhoen 5 / 5S;

1 x Adaptor Casti;

1 x Panza Curatare;

1 x Manual;

 

 

!!! Important:

1. Inainte de a folosi Carcasa Waterproof, va rugam sa verificati daca este pentru modelul de telefon pe care il aveti dumneavoastra. Trebuie sa verificati daca incapsularea / inchiderea carcase se face perfect prin introducerea unui bucati de material textil in interiorul husei (fara telefon), si scufundarea in apa.

2. Va rugam sa nu introduceti materiale ascutite in interiorul carcasei;

3. Atunci cand se foloseste Husa WaterProof, functia de ecran tactil !!! NU VA FI DISPONIBILA (Functia tactila a ecranului este activa doar cat carcasa este uscata pe exterior). Efectuarea fotografiilor subacvatice se poate efectua prin apasarea butonului de volum. Trebuie sa verificati aceasta functie sa fie activa inainte de a efectua fotografiile subacvatice.

Mai multe informații
Unitate de înmagazinare HJTYR567854
ProducatorSamsung
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa iPhone 5 / 5s, WaterProof, Alba
Rating-ul dumneavoastră