Nou-34.44%

Husa Carte ZTE Imperial, Alba + Bonus Folie

Husa Carte ZTE Imperial, Alba + Bonus Folie
în stoc
SKU
HTPVEUNWZTIM69854
Preț special 39,99 RON Preț standard 61,00 RON

Realizata din piele ecologica ultrafina de inalta calitate , husa tip “ Vacuum09  TOTO ” de culoare alba are design SUPERSLIM  ce confera eleganta si suplete telefonului dumneavoastra ZTE Imperial. Husa are sistem de siguranta si prindere prin ventuze  care se ataseaza prin sistem vacuum  de carcasa spate a telefonului dumneavoastra , nepermitandu-i sub nicio forma acestuia sa se desprinda din husa .

Husa din piele ecologica este conceputa special  pentru a putea beneficia de toate functiile telefonului dumneavoastra ZTE Imperial, precum accesul la camera foto,  posibilitatea de a putea vorbi cu husa inchisa cu ajutorul decupajelor in zona difuzorului . Husa Vaccum09 are si doua sloturi special create pentru carduri bancare sau bancnote dar si sistem pentru a fi transformata intr-o husa tip stand de birou .

Coperta (partea din husa care acopera ecranul)  este creata din piele ecologica  rezistenta la exterior, iar la interior material neted si fin , fapt ce  asigura protectia completa a ecranului mentinandu-l curat in acelasi timp . Sistemul de inchidere al husei este prin curelusa magnetica.

Alegand husa din piele ecologica cu inchidere magnetica va puteti bucura de protectia optima a telefonului ZTE Imperial, in timp ce stilul elegant al acesteia il face cel mai dorit accesoriu pentru dispozitivul mobil.

Bonus – Folie pentru ecran dedicata ZTE Imperial.

Garantie 12 luni .

Producator Toto Accesories

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHTPVEUNWZTIM69854
ProducatorNu
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa Carte ZTE Imperial, Alba + Bonus Folie
Rating-ul dumneavoastră