-34.44%

Husa Carte Microsoft Lumia 435 RM-1068 , Alba + Bonus Folie

Husa Carte Microsoft Lumia 435 RM-1068 , Alba + Bonus Folie
în stoc
SKU
HTPVEUNWMICLU45127
Preț special 39,99 RON Preț standard 61,00 RON
Toto Accesories

Realizata din piele ecologica ultrafina de inalta calitate , husa tip “ Vacuum09  TOTO ” de culoare alba are design SUPERSLIM  ce confera eleganta si suplete telefonului dumneavoastra Microsoft Lumia 435 RM-1068. Husa are sistem de siguranta si prindere prin ventuze  care se ataseaza prin sistem vacuum  de carcasa spate a telefonului dumneavoastra , nepermitandu-i sub nicio forma acestuia sa se desprinda din husa .

Husa din piele ecologica este conceputa special  pentru a putea beneficia de toate functiile telefonului dumneavoastra Microsoft Lumia 435 RM-1068 , precum accesul la camera foto,  posibilitatea de a putea vorbi cu husa inchisa cu ajutorul decupajelor in zona difuzorului . Husa Vaccum09 are si doua sloturi special create pentru carduri bancare sau bancnote dar si sistem pentru a fi transformata intr-o husa tip stand de birou .

Coperta (partea din husa care acopera ecranul)  este creata din piele ecologica  rezistenta la exterior, iar la interior material neted si fin , fapt ce  asigura protectia completa a ecranului mentinandu-l curat in acelasi timp . Sistemul de inchidere al husei este prin curelusa magnetica.

Alegand husa din piele ecologica cu inchidere magnetica va puteti bucura de protectia optima a telefonului Microsoft Lumia 435 RM-1068 , in timp ce stilul elegant al acesteia il face cel mai dorit accesoriu pentru dispozitivul mobil.

Bonus – Folie pentru ecran dedicata Microsoft Lumia 435 RM-1068  .

Garantie 12 luni .

Producator Toto Accesories

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHTPVEUNWMICLU45127
ProducatorToto Accesories
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa Carte Microsoft Lumia 435 RM-1068 , Alba + Bonus Folie
Rating-ul dumneavoastră