Nou-34.44%

Husa Carte LG L7 2 II P710 , Alba + Bonus Folie

Husa Carte LG L7 2 II P710 , Alba + Bonus Folie
în stoc
SKU
HTPVEUNWLGL3695478
Preț special 39,99 RON Preț standard 61,00 RON

 Realizata din piele ecologica ultrafina de inalta calitate , husa tip “ Vacuum09  TOTO ” de culoare alba are design SUPERSLIM  ce confera eleganta si suplete telefonului dumneavoastra LG L7 2 II P710. Husa are sistem de siguranta si prindere prin ventuze  care se ataseaza prin sistem vacuum  de carcasa spate a telefonului dumneavoastra , nepermitandu-i sub nicio forma acestuia sa se desprinda din husa .

 Husa din piele ecologica este conceputa special  pentru a putea beneficia de toate functiile telefonului dumneavoastra LG L7 2 II P710, precum accesul la camera foto,  posibilitatea de a putea vorbi cu husa inchisa cu ajutorul decupajelor in zona difuzorului . Husa Vaccum09 are si doua sloturi special create pentru carduri bancare sau bancnote dar si sistem pentru a fi transformata intr-o husa tip stand de birou .

 Coperta (partea din husa care acopera ecranul)  este creata din piele ecologica  rezistenta la exterior, iar la interior material neted si fin , fapt ce  asigura protectia completa a ecranului mentinandu-l curat in acelasi timp . Sistemul de inchidere al husei este prin curelusa magnetica

Alegand husa din piele ecologica cu inchidere magnetica va puteti bucura de protectia optima a telefonului LG L7 2 II P710, in timp ce stilul elegant al acesteia il face cel mai dorit accesoriu pentru dispozitivul mobil.

Bonus – Folie pentru ecran dedicata LG L7 2 II P710 .

Garantie 12 luni .

Producator Toto Accesories

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHTPVEUNWLGL3695478
ProducatorNu
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa Carte LG L7 2 II P710 , Alba + Bonus Folie
Rating-ul dumneavoastră