-34.44%

Husa Carte Alcatel One Touch Hero , Albastra + Folie Inclusa

Husa Carte Alcatel One Touch Hero , Albastra + Folie Inclusa
în stoc
SKU
HTPVEUNBALONTHE73410
Preț special 39,99 RON Preț standard 61,00 RON
Toto Accesories

Realizata din piele ecologica ultrafina de inalta calitate , husa tip “ Vacuum09  TOTO ” de culoare albastra are design SUPERSLIM  ce confera eleganta si suplete telefonului dumneavoastra Alcatel One Touch Hero. Husa are sistem de siguranta si prindere prin ventuze  care se ataseaza prin sistem vacuum  de carcasa spate a telefonului dumneavoastra , nepermitandu-i sub nicio forma acestuia sa se desprinda din husa .

Husa din piele ecologica este conceputa special  pentru a putea beneficia de toate functiile telefonului dumneavoastra Alcatel One Touch Hero, precum accesul la camera foto,  posibilitatea de a putea vorbi cu husa inchisa cu ajutorul decupajelor in zona difuzorului . Husa Vaccum09 are si doua sloturi special create pentru carduri bancare sau bancnote dar si sistem pentru a fi transformata intr-o husa tip stand de birou .

Coperta (partea din husa care acopera ecranul)  este creata din piele ecologica  rezistenta la exterior, iar la interior material neted si fin , fapt ce  asigura protectia completa a ecranului mentinandu-l curat in acelasi timp . Sistemul de inchidere al husei este prin curelusa magnetica.

Alegand husa din piele ecologica cu inchidere magnetica va puteti bucura de protectia optima a telefonului Alcatel One Touch Hero, in timp ce stilul elegant al acesteia il face cel mai dorit accesoriu pentru dispozitivul mobil.

Bonus – Folie pentru ecran dedicata Alcatel One Touch Hero.

Garantie 12 luni .

Producator Toto Accesories

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHTPVEUNBALONTHE73410
ProducatorToto Accesories
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa Carte Alcatel One Touch Hero , Albastra + Folie Inclusa
Rating-ul dumneavoastră