-34.44%

Husa Alcatel Idol 2 Mini , Tip Carte , Piele Ecologica Neagra + Bonus Folie Dedicata

Husa Alcatel Idol 2 Mini , Tip Carte , Piele Ecologica Neagra + Bonus Folie Dedicata
în stoc
SKU
HTPVEUNNALIDMI78956
Preț special 39,99 RON Preț standard 61,00 RON
Toto Accesories

Realizata din piele ecologica ultrafina de inalta calitate , husa tip “ Vacuum09  TOTO ” de culoare neagra are design SUPERSLIM  ce confera eleganta si suplete telefonului dumneavoastra Alcatel Idol 2 Mini . Husa are sistem de siguranta si prindere prin ventuze  care se ataseaza prin sistem vacuum  de carcasa spate a telefonului dumneavoastra , nepermitandu-i sub nicio forma acestuia sa se desprinda din husa .

Husa din piele ecologica este conceputa special  pentru a putea beneficia de toate functiile telefonului dumneavoastra Alcatel Idol 2 Mini , precum accesul la camera foto,  posibilitatea de a putea vorbi cu husa inchisa cu ajutorul decupajelor precise pentru difuzor. Husa Vaccum09 are si doua sloturi special create pentru carduri bancare sau bancnote dar si sistem pentru a fi transformata intr-o husa tip stand de birou .

Coperta (partea din husa care acopera ecranul)  este creata din piele ecologica  rezistenta la exterior, iar la interior material neted si fin , fapt ce  asigura protectia completa a ecranului mentinandu-l curat in acelasi timp . Sistemul de inchidere al husei este prin curelusa magnetica.

Alegand husa din piele ecologica cu inchidere magnetica va puteti bucura de protectia optima a telefonului Alcatel Idol 2 Mini  , in timp ce stilul elegant al acesteia il face cel mai dorit accesoriu pentru dispozitivul mobil.

Bonus – Folie pentru ecran dedicata Alcatel Idol 2 Mini   .

Garantie 12 luni .

Producator Toto Accesories

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHTPVEUNNALIDMI78956
ProducatorToto Accesories
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa Alcatel Idol 2 Mini , Tip Carte , Piele Ecologica Neagra + Bonus Folie Dedicata
Rating-ul dumneavoastră