-34.44%

Husa Alcatel Hero 2 , Tip Carte , Piele Ecologica Neagra + Bonus Folie Dedicata

Husa Alcatel Hero 2 , Tip Carte , Piele Ecologica Neagra + Bonus Folie Dedicata
în stoc
SKU
HTPVEUNNALHE8852
Preț special 39,99 RON Preț standard 61,00 RON
Toto Accesories

Realizata din piele ecologica ultrafina de inalta calitate , husa tip “ Vacuum09  TOTO ” de culoare neagra are design SUPERSLIM  ce confera eleganta si suplete telefonului dumneavoastra Alcatel Hero 2. Husa are sistem de siguranta si prindere prin ventuze  care se ataseaza prin sistem vacuum  de carcasa spate a telefonului dumneavoastra , nepermitandu-i sub nicio forma acestuia sa se desprinda din husa .

Husa din piele ecologica este conceputa special  pentru a putea beneficia de toate functiile telefonului dumneavoastra Alcatel Hero 2 , precum accesul la camera foto,  posibilitatea de a putea vorbi cu husa inchisa cu ajutorul decupajelor precise pentru difuzor. Husa Vaccum09 are si doua sloturi special create pentru carduri bancare sau bancnote dar si sistem pentru a fi transformata intr-o husa tip stand de birou .

Coperta (partea din husa care acopera ecranul)  este creata din piele ecologica  rezistenta la exterior, iar la interior material neted si fin , fapt ce  asigura protectia completa a ecranului mentinandu-l curat in acelasi timp . Sistemul de inchidere al husei este prin curelusa magnetica.

Alegand husa din piele ecologica cu inchidere magnetica va puteti bucura de protectia optima a telefonului Alcatel Hero 2 , in timp ce stilul elegant al acesteia il face cel mai dorit accesoriu pentru dispozitivul mobil.

Bonus – Folie pentru ecran dedicata Alcatel Hero 2  .

Garantie 12 luni .

Producator Toto Accesories

Mai multe informații
Unitate de înmagazinareHTPVEUNNALHE8852
ProducatorToto Accesories
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa Alcatel Hero 2 , Tip Carte , Piele Ecologica Neagra + Bonus Folie Dedicata
Rating-ul dumneavoastră