Fabrica de Folii si Huse Oau.ro - Carcase, Huse si Folii Samsung, iPhone, Sony, HTC, Microsoft, Huawei ! Peste 648.200 de huse vandute !

Orange Comanda Telefonica 0747.354.868 Comanda telefonica Vodafone 0726.951.474 Comanda Telefonica Telekom 0762.607.510

Program zilnic : Luni - Vineri 08.30 - 18.00 / Sambata : 09.00 - 12.00

Recomandari intretinere huse piele naturala

Cum pot avea cel mai bine grijă de produsul meu?

Dacă este posibil, încercați să evitați frecarea repetitiva, care poate decolora produsul sau deteriora colțurile. Puteți utiliza telefonul mobil toată ziua, astfel capacul este, supus la utilizarea intensivă. Pielea este un material viu, procesul de îmbătrânirea se accelerează în timp datorită acidității pielii, frecarea/uzura și temperatura aerului. Cu cat produsul este mai ingrijit, cu atât mai mult durata de utilizare va fi mai mare!

 

Ce solutii de curatare pot folosi pentru produsele din piele naturala?

Aveți grijă ce produs de curatare alegeti pentru a va curata  husa din piele naturala. Evitați produsele chimice sau produse de curățare de uz casnic, care pot afecta aspectul natural de asemenea si culoarea. Nu folosiți produse care conțin alcool. Utilizați numai produse special facute pentru piele, sau în cazul în care nu aveți, utilizați o cantitate mică de crema hidratanta piele. Dacă utilizați un balsam crema de piele sau orice alt produs de curatare piele, nu se aplica direct pe piele, ci pe o cârpă curată. Testați întotdeauna un produs de curățare a pielii pe o suprafață mică înainte de al utiliza pe un produs din piele naturala.

 

!!! Sfat : produsul din piele naturala trebuie sa fie uscat  și apoi lustruiți cu o cârpă moale, curată.

Pot curata husa din piele naturala cu apă?

Dacă produsul dvs. se udă, ștergeți și lăsați să se usuce într-un loc aerisit imediat. Căldură directă usucă pielea și o poate deteriora. Cu toate acestea, sunt anumite tipuri de piele naturala cum sunt husele cu pilea neteda s-au cele cu aspect granulat care pot fi curatate cu o cârpă umedă. Pielea are nevoie de un anumit grad de umiditate să rămână perfecta. Variantele de huse din piele naturala modelul tip piele intoarsa trebuie să fie curățate cu o cârpă uscată.

 

Ce ar trebui să fac pentru a curăța husa din piele naturala ?

Aveți grijă cu produse de culoare, deoarece riscati sa obtineti prin curatare o culoare murdara. Pentru a curăța pielea și îndepărta petele, folosiți un săpun care conține glicerină sau un detergent de regenerare (ai putea folosi, de asemenea sapun pur Marseille [savon de Marseille]). Partea pătată trebuie inmuiata cu apa si cu săpun și frecati cu un burete sau o perie moale. Clătiți cu apă curată. Se lasă să se usuce timp de cel puțin 24 de ore. Apoi se tratează cu un balsam pentru piele. Aplicați un strat fin cu o cârpă moale sau un burete, apoi frecati pentru a penetra.

 

!!! Sfat : pentru rezultate mai bune frecati usor pielea in cercuri mici.

 

Unde ar trebui să pastrez husa din piele naturala?

Nu țineți husa din piele naturala într-o pungă de plastic. Punga emana produse chimice care pot deteriora pielea. Folosiți un sac facut din pânză. Nu expuneți husa din piele naturala la lumina directa a soarelui, lampi sau căldură sau la căldura emanata de la un radiator sau orice alt aparat similar, care poate fi o sursă de căldură sau lumină puternică. Păstrați produsul Noreve într-un loc răcoros, uscat la umbra, departe de lumina, pentru a evita riscul decolorarii si implicitit deteriorarii pielii naturale.

Dușmanii produselor din piele naturala !

Păstrați husa din piele naturala departe de produsele cosmetice, creme, lacuri, produse alimentare sau orice alt produs care conține uleiuri, deoarece ele tind să pateze pielea naturala sau pot produce daune si sunt dificil de îndepărtat. Pentru petele usoare (noroi, ceai, cafea), producatorii recomandă tamponare petei cu o cârpă de bumbac uscată. Dacă lichidul pătrunde pielea, umeziti marginile petei pentru a evita lasarea unui semn. Pentru o pată datorata de expunerea la (grăsime, ulei, transpirație), vă recomandăm să acoperiti petele mici cu pudră de talc. Lasă timp de cel puțin 4 ore, apoi aspirati sau indepartati prin periere. Pentru petele mai mari, tamponati toata suprafața pătată cu un produs pe bază de benzină.