Fabrica de Folii si Huse Oau.ro - Carcase, Huse si Folii Samsung, iPhone, Sony, HTC, Microsoft, Huawei ! Peste 648.200 de huse vandute !

Orange Comanda Telefonica 0747.354.868 Comanda telefonica Vodafone 0726.951.474 Comanda Telefonica Telekom 0762.607.510

Program zilnic : Luni - Vineri 08.30 - 18.00 / Sambata : 09.00 - 12.00

P9 Lite 2016

Huse si accesorii de la 1 pana la 28 din totalul de 51 de accesorii

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Huse si accesorii de la 1 pana la 28 din totalul de 51 de accesorii

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Huawei P9 LITE | Huse, Carcase, Folie Ecran, Sticla Temperata - Accesorii GSM Dedicate

 

Design-ul noului Huawei P9 Lite respecta linia definitorie a noii game de telefoane din clasa P. Cu toate acestea, există diferențe subtile între modelele Lite și Premium. Pentru a se asigura prețurile sale competitive, Huawei a scăzut duritatea materialelor folosite la conceperea exteriorului,  trecand de la o carcasa unibody din aluminiu la un cadru de aluminiu cu policarbonat spate.

 

 

Folosirea capacului din plastic pentru spate este foarte greu sesizabil deoarece aspectul metalic foarte bine finisat da un aspect metalic.

Ceea ce a preluat de la variantele premium este banda îngustă de pe marginea superioară a spatelui. Din nou pentru al pastra ieftin cei de la Huawei nu foloseste aceasta prelungire metalica pentru acoperi lentilele Leica de pe spate, foloseste metalul pentru a proteja camera de 13 MP cu flash LED. Senzorul de amprentă digitală este, de asemenea, împrumutat de la celelalte variante P9.

În partea din față, există diferențe mici între lite P9 și cele două variante dual-camera de P9. În timp ce ecranul Full HD Lite P9 este identic cu P9, Huawei a tăiat un colțurile de la display. În loc de a folosi Gorilla Glass 4, Lite P9 are un capac de sticlă simplu.

 

 

Pe marginea de jos este un port și boxe deasemenea grila pentru microUSB. Cu toate acestea dau aparența unei configurații stereo, există doar un sunet monofonic care vine dintr-un port. Mufa de 3,5 mm pentru căști este pe partea de sus a cadrului, în timp ce slotul SIM și cardul microSD este situat la marginea din stânga. Spre deosebire de Huawei P9, proprietarul P9 Lite poate decide dacă memoria internă se execută de pe un card microSD de până la 128 GB capacitate sau daca foloseste un al doilea SIM pentru a acoperi aceasta fanta.

 

 

Oau.ro - Fabrica de Huse si Folii ofera posesorilor de Huawei P9 Lite o gama completa de accesorii GSM dedicate pentru P9 Lite. Aici dorim sa recomandam ca si accesoriu obligatori pentru protectia ecranului Folia de Sticla Temperata pentru Huawei P9 Lite, fie se poate opta pentru folie flexibila Flexor Pro pentru a proteja ecranul.

Din oferta noastra nu vor lipsi husele si carcasele de protectie, de asemenea tocurile de curea din piele naturala dedicate pentru acest model.

 

 

"OAU.RO - Fabrica de Huse si Folii"