Fabrica de Folii si Huse Oau.ro - Carcase, Huse si Folii Samsung, iPhone, Sony, HTC, Microsoft, Huawei ! Peste 648.200 de huse vandute !

Orange Comanda Telefonica 0747.354.868 Comanda telefonica Vodafone 0726.951.474 Comanda Telefonica Telekom 0762.607.510

Program zilnic : Luni - Vineri 08.30 - 18.00 / Sambata : 09.00 - 12.00

Husa Activa S-View Nillkin

    Seria Sparkle din piele ecologica de la celebrul producator Nillkin, imbina perfect pielea ecologica de caliate cu designul subtire si delicat al carcasei care sustine telefonul.
Designul ferestrei ( decupajului ) de pe partea din fata a husei este special conceput din material plastic (PET), sensibil la atingere care poate fi utilizat pentru a raspunde la telefon, vizualiza ceasul, camera sau alte functii fara a indeparta partea din fata de pe ecran .SINGURA husa inteligenta de pe piata cu S-View activ disponibil exclusiv la oau.ro Fabrica de huse si Folii .


Ca un plus absolut al acestor huse inteligente este posibilitatea de personalizare a s-view-ului functie de culoarea husei si de gusturile dumneavoastra gratie aplicatiei create de producatorul Nillkin .

    Astfel decupajul va ajuta utilizatorul sa raspunda la telefon fara sa deschida husa.
Modul de prindere a partii flip a husei (cea de pe ecran) de partea din spate (carcasa), este realizata manual, foarte fin lucrata si cu un design durabil.

Detaliile tehnologiei avansate, decid calitatea husei.

Husa S-view Husa S-view Husa S-view Husa Activa S-view Nillkin Husa Activa S-view Nillkin Husa Activa S-view Husa Activa S-view